Litt om meg og laget

Publisert 06.10.2014 | Ukategorisert

 

Jeg var så heldig å få bli en del av dette laget allerede når det startet opp i sesongen 12/13. Vi kalte oss da for Team Lillehammer, men har nå blitt til Team Veidekke Innlandet.
Dette er da mitt tredje år på laget, og jeg har ikke angret på at jeg har valgt å takke ja til tilbudet om å bli med på laget noen av årene. Med en god trener og et godt miljø, har jeg greit å utvikle meg som skiløper.

SONY DSC

Siden jeg valgte å gå en yrkesfaglinje på videregående og senere gå opp til fagbrev, har det ikke bare vært toppidrett som har vært i fokus for meg i disse årene. Men nå som fagbrevet er i boks og jeg kan gjøre det jeg har aller mest lyst til hver eneste dag, er det fantastisk moro å ha et sånt støtteapparat og lag rundt seg.. Det gjør hvertfall meg ekstra motivert til å legge ned den jobben som skal til for å gå fort til vinteren.
Foran denne sesongen valgte jeg å legge jobb til side, og kun fokusere på trening og hvile. Jeg er enig i at det er sunt å ha andre ting å tenke på ved siden av satsingen, men for meg et dette det riktige nå. Da jeg greide å ta World-cuppoeng sist sesong, så jeg at det faktisk er mulig å være med å kjempe helt i toppen. En skikkelig vitamininnsprøytning for videre satsing!
Treningen har gått veldig bra i sommer, så det skal bli moro å snart få startnummer på brystet igjen!

Nok om meg..

Vi i TVI har gjennomført mange og gode samlinger i løpet av sommeren og høsten, og vår foreløpige siste samling gjennomførte vi i forrige uke i Torsby. Der fikk vi terpet teknikk og notert mange timer i boka. Det er greit å få tilbake skifølelsen etter en lengre periode med rulleski.

Nå er vi inne i en periode med litt egentrening på hjemmebane med et par fellesøkter i uka.
Vi har også noen sponsorarrangement som vi gladelig stiller opp på for å få en god treningsøkt.
På lørdag løp vi Skeikampen opp, og den 11. okt skal vi gå et rulleskirenn ved Kongsvinger.
Det er Magnor UL i samarbeid med Staten Vegvesen og Veidekke som arrangerer dette rulleskirennet. Det skal bli spennende å «prøvekjøre» den nye E-16 før den åpner. Det er bare å melde seg på!
Når vi krysser mållinjen ved Kongsvinger, setter vi oss på flyet som tar oss til Ramsau i Østerrike. Der blir vi fram til 22. okt.

Når vi så kommer hjem derfra gjenstår kun en måned med trening, før vi kan begynne å se resultater av det arbeidet vi har gjort i sommer og høst. Ikke veldig lenge til sesongåpning på Beitostølen, 21. november braker det løs!

Vi ses!

Emil N

Skrevet av:

Emil Nyeng

Team: Team Veidekke Innlandet

Født: 30.04.91

Oppvokst i Ringebu i Gudbrandsdalen.
Fullførte svennebrevet som elektriker høsten 2013.
Flyttet etter endt fagbrev til Lillehammer for å satse 100% på langrenn.
Trives veldig godt her, og sammen med Teamet Veidekke Innlandet og mine lokale samarbeidspartnere har jeg muligheten til å ha alt fokus på langrennssatsingen min!