Ny oppdatering fra Ramsau

Publisert 30.10.2014 | SamlingUkategorisert

…og det fra en av de tre gjenværende teamkameratene. Mens Even og Petter nå snart har vært her i nesten tre uker, har jeg “kun” vært her i 13 dager. Grunnet trøbbel med virus de første ukene av oktober ble reisen min utsatt. Passet meg derfor bra med et utvidet opphold som gjorde at jeg allikevel fikk noen gode dager på ski i Ramsau.

De siste dagene har bydd på sol og trikkeskinner, men det måtte et par skikkelige vinterdager med snø og vind til. Ganske uønsket landet så og si all snøen timen før resten av teamet skulle reise hjem forrige torsdag. Brøytemannskapet nedprioritere de som skulle rekke et tidlig fly, så det var en litt svett og stresset gjeng som til slutt kom seg avgårde noe senere enn planlagt. Takknemlig for at jeg ikke skulle hjem den dagen, la jeg ut på noe som skulle vise seg å bli den kaldeste opplevelsen hittil i år. La meg bare si: snøstorm i høyden, regn i lavlandet. Kombinasjonen av dette var lite behagelig. Gleden var derfor stor når sola tittet frem på lørdag og man igjen kunne kose seg på trening. De siste dagene har bydd på nydelig vær, bra forhold og lav fart i løypa. Ja, vi er fortsatt den nasjonen som holder lavest snittfart på breen. Satser på at fornuften klinker til når vi er tilbake i lavlandet og startnummerene skal på.

I morgen reiser vi hjem til Norge og jeg må innrømme at tross perfekte skiforhold her, lengter jeg hjem til norsk mat, egen seng og ikke minst en vaskemaskin. Selv om jeg tror det er andre enn meg som kunne trengt rene treningsklær. Mye svette i gondolen enkelte dager! Men nok om det.

Får rapporter fra resten av teamet at det finnes snø enkelte steder hjemme, så får vi bare krysse fingrene for at vinteren gjør sin ankomst ganske så snart!

FullSizeRender

Emilie