Oppdatering fra Ramsau

Publisert 13.10.2014 | Ukategorisert

CAM00242
Vi er for tiden samlet i Ramsau, Østerrike. Hit kom vi søndag ettermiddag, og her skal de fleste være til neste torsdag, mens noen blir igjen ytterligere en uke. Den første dagen har sola strålt fra skyfri himmel på breen. Og vi har strålt om kapp med sola i nye klær fra Bjørn Dæhlie. Her i Ramsau er planen å få trent mye mengde, krydret med et par-tre hardøkter.

Før avreise til Ramsau var vi med på et rulleskirenn på Kongsvinger. Dette gikk på nye E16, som er laget av Veidekke. Det ble et morsomt renn, på strøken asfalt i lett terreng. Selve rennet ble et lureløp, i hvert fall for gutta, men det var veldig nyttig fellesstarttrening. Resultatene viser at alle på laget har trent godt og er i rute til sesongstarten på Beitostølen om litt over en måned. Men først skal det trenes, hviles og spises godt i Ramsau.

Espen