Ramsau dag 6 og 7

Publisert 11.10.2014 | Ukategorisert

Fredag kl 06.55 var vi tilbake til hverdagen etter en rolig dag i Schladming. På frokost var jeg som vanlig sist og fikk bare de fine rundstykkene. Men siden loff er digg, gikk ikke dette utover humøret.

1. økta fredag var en kort og rolig skøytetur på Litjbreen. Det fine været de siste dagene har ført til mye snøsmelting, så dette var siste turen her for i år. Vi takker for den høye pulsen du har gitt oss og vi gleder oss til å få gått resten av skiøktene i solsteiken på Storbreen.

På fredagens andre økt stod intervall på programmet. 6*8min rulleski klassisk ble gjennomført fra Schladming sentrum og opp bilveien som går sikksakk mellom VM-løypa fra 2013. 800 høydemeter senere var det en fornøyd gjeng som poserte villig i solnedgangen etter en super intervall!

IMG_1717

I dag var jeg igjen sist opp til frokost (06.55) og fikk derfor loff. Deretter var det køstamping i gondolen før vi fikk en magisk skøytetur i shorts og super på Storbreen. Jeg, Anne Kjersti og Silje avslutta treningsturen med å skøyte opp på ”toppen” av Dachstein. Ikke hver dag det er vindstille og shortsvær på 2750moh!IMG_1724

På dagens andre økt var det rulleski klassisk med 30 min hurtighet i rulleskiløypa. En runde med 6 drag og totalt 3 runder. Bare staking såklart, uansett terreng, så her fikk vi virkelig kjent på syra. Nå venter kornmåltid nr 14, før vi finner senga.

//Hallvard

Skrevet av:

Hallvard Løfald

Team: Team Veidekke Midt-Norge

Født: 30.01.92

Født og oppvokst i Rindal. Som liten hadde jeg lite interesse for langrenn, men skileikkveldene var derimot ukas høydepunkt. Var en person som hatet å sitte i ro, så å se skirenn på TV’n var døden. Som årene gikk ble ski en viktigere del av hverdagen, og jeg fant ut at det var langrenn som var «min greie». For å få satset 100% på ski, bestemte jeg meg for å begynne på Meråker videregående skole. Trivdes så bra i Meråker, så går nå 2. året Idrett Grunnfag i denne naturskjønne bygda. Ellers er jeg en person som ikke gjør stor stort annet enn å ligge på sofaen mellom treningsøktene. Og å være på facebook. Og instagram. Og selvsagt snapchat. Det var alt om denne herremannen. Ciao!