Ramsau dag 8 og 9

Publisert 13.10.2014 | Ukategorisert

Endelig min tur til å blogge litt her fra Ramsau. Vi nyter flotte dager og stemningen er særdeles god. De siste dagene har bestått av to skiturer, en styrkeøkt av beste OMI – kaliber, samt en løpetur vi ikke glemmer med det første. Ikke et vondt ord om terrenget i bymarka, men å løpe i fjellene her kan absolutt måle seg med en tur opp til Storheia.

IMG_0736

IMG_0732

 

Dagene her består stort sett av det samme hver dag. Tidlig opp til frokost for så å kjempe med illeluktende russere om å ta den første gondolen. Så kommer kampen mot laktatmåleren til OMI. Det er vanskelig å bli venn med måleren, men det kommer seg. Sikkert bare sjenert.. Resten av dagen dytter vi i oss mat og drikke for å forberede oss til neste treningsøkt. Felles kino på en 13” pc skjerm har blitt en gjenganger. Man blir godt kjent når kinosalen er en liten dobbeltseng og alle syv skal se film. Vi savner LarsOA i senga, men vår Ramsau – hospitant fra Veidekke Nord – Norge SiljeT er en fin erstatning.

Over til en liten personlig sak.

De siste to sesongene har jeg satset på egen hånd med støtte fra klubben. Det vil jeg kalle et vellykket prosjekt som jeg er stolt av. Da jeg i vår skjønte at jeg ikke var god/ung nok for noe landslag, så jeg for meg nok en sesong uten et lag. Så ringte OMI og lurte på om jeg ville returnere til TvT. Det var en vanskelig avgjørelse som jeg brukte god tid på. Å være på et slikt lag har mange fordeler, men også noen bakdeler jeg måtte vurdere. Alt i alt veide, en meget kompetent trener, smøreopplegg og et miljø, tyngst. Jeg må innrømme at det er utrolig kult å få til noe utenom et lag, men det går ikke i lengden. Det brukes for mye krefter på andre ting enn trening. Jeg har blitt en egoist de siste to årene borte fra lag, og jeg må si at det har vært veldig givende å bli en del av denne gjengen. De skal få en stor del av æren hvis jeg lykkes i vinter. Er ganske trygg på suksess for mange på dette laget. En fantastisk gjeng J

IMG_0726

 

Bloggeren Daniel takker for seg og forbereder seg til Beito om 39! dager