Samling i Torsby

Publisert 10.10.2014 | Ukategorisert

Nå er nesten hele teamet samlet i Torsby utenom Magne som dessverre ble syk rett før avreise. Her har vi bodd siden onsdag 8. oktober og blir til søndag. Vi bor på et lite koselig hotell kalt Ørnen i midten av sentrum hvor vi får servert noe vi mistenker er bolle til frokost.

Fokuset for samlingen er å få gått mest mulig på ski, noe som innebærer mye mengde og terskel. Det blir mye filming på øktene som blir gjennomgått på kveldstid. Vi er alle fornøyd med coach Aabol som gir mange gode tilbakemeldinger og som aldri blir fornøyd. Vi setter pris på deg!

Guttene har funnet seg et spisested her i Torsby som tydeligvis har verdens beste kebabpizza. Så vi tipper det kommer til å gå i det mye av samlingen. I morgen ser vi frem til en hardøkt hvor jentene skal gjennomføre 20 min terskel mens guttene skal ha 30 min. Deretter blir det 10 min hvile før vi smeller til med 2×1 min, 1×3 min og avslutter med 2×1 min igjen, alt i I-5 #Blodsmak. Mens vi ser frem til utallige runder til i tunnelen reiser en privilligert Karianne til varmerestrøk etter 1. økta i morgen og vi ønsker henne en god tur.

Det er alltid koselig på samling og vi ser allerede frem til neste som er på beitostølen 3.11-9.11. Her skal vi leke på snøen i en hel uke. Vi gleder oss. I mellomtiden drar alle hvert til sitt og skal legge ned et godt treningsarbeid frem mot sesongen som nærmer seg med stormskritt.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC