Skeikampen Opp 2014

Publisert 04.10.2014 | Ukategorisert

I formiddag var det duket for den andre utgaven av Skeikampen Opp. Vi stilte opp med krum nakke i år igjen. Det ble satt rekorder i både herreklassen og i dameklassen. Thea var plasseringsmessig råest av våre i dag. 2. plass i motbakkeløp i oktober lar seg høre!! 🙂

Kun 4 av 10 på laget kom til start i år. Vi har kjent litt på grensene våre i september, og har vært bevisste på stor belastning gjennom september. Uansett godt fornøyd med en super treningsøkt og til og med pallplass i kvinneklassen! 🙂

Godt å få inn noen skikkelige harde økter nå en uke før vi drar til Ramsau for mye rolig trening.

Skrevet av:

Eivind Warlo

Født: 21.05.83

Utdannet fra Norges Idrettshøgskole. Fullførte mitt Masterstudium der i 2008. Har 15 års trenererfaring fra 8-årsklassen og opp til senior elite. Medlem av Kjelsås IL, og har praktisert trenergjerningen i Kjelsås Langrenn fra 2004 til 2012. Opprinnelig Brandbugutt. Var aktiv skiløper i barne- og juniorårene.