Status dag 4 og 5 i høyden

Publisert 09.10.2014 | Ukategorisert

Fra rom 212 på Türlwandhütte kan det rapporteres om varierende opplevelser de siste par dagene. I går gikk noen kort og andre langt på breen, grunnet henholdsvis høy eller lav laktat på OMIs kontroll. Individuelle tilpasninger gjøres selvsagt undervegs, og de som følte for å forlate breen litt tidligere på sin tunge ”fjerdedag” gjorde det.  Blant de gjenværende i løypa var Anne K og Silje, som på bildet under skinner om kapp med sola.

IMG_2923

Dagen i dag har vi for det meste brukt til restitusjon og kos. De med piggest bein av oss (itj mæ sjølsagt), tok seg likevel en tur på ski, mens andre startet dagen med å lufte joggeskoene en liten runde opp til Südwandhütte. Under ser du Trude og Anne Kjersti som nyter utsikten på tur opp fjellet. Også i dag har sola spilt på lag, og i 14-tida var temperaturen hele 20 grader på 1800moh.

IMG_2931

Etter lunsj dro vi ned til Schladming for en rolig kaffe og is. Gutta på laget har funnet en ny favoritt på kaffefronten; Americano (espresso tilsatt varmt vann for omtrent samme styrke som filterkaffe, men med espressosmak). Anbefales!

IMG_2946

 

– Eirik