Vi er i Ramsau!

Publisert 05.10.2014 | Ukategorisert

Reisen startet heller litt dramatisk og kunne fort ha vært uten førstereis Lars Ove. SAS klarte nemlig å overbooke flyet til Oslo, og i det LA skulle gå inn på flyet var det fullt. Maria tok på seg pratinga og LA var fort om bord på flyet. Det skal sies at to søte skytterjenter fra Meråker melte seg frivillig til å ta et senere fly. Takk skal dere ha! Videre gikk reisen smertefritt via København til Munchen. Der ble vi plukket opp av to karer som kjørte oss direkte til hotellet i full fart. På Türldwandhütte var middagen klar før vi hoppet i seng.

IMG_3717 IMG_3720

 

I dag våknet vi til litt tåkete og overskyet vær – men med den nye vinterpakken fra BJ gjorde det ingenting! Vi var selvfølgelig først på frokost (viktig for å få de grove rundstykkene) deretter bars det til fjells! Gondolen tok oss enda 1000 høydemeter opp til Dachstein. Der sklei de fleste av oss ned til ”lillebreen” og tuslet noen runder med høy puls og høy laktat. Så da er vel alt som det skal være.
2. økta ble en rolig klassisktur i “lavlandet”. Hvordan det var kan dere se under..

 

IMG_3722 IMG_3724 IMG_3726

 

Stay tuned… Nå går stafettpinnen videre til Trude.

AK

Skrevet av:

Anne Kjersti Kalvå

Team: Team Veidekke Midt-Norge

Født: 05.06.92

Bygdejente fra Lundamo. Vokst opp som eneste jente i skigruppa – omringet av 5 gutter som har hjulpet meg mye til å bli en bedre skiløper. Vi har fulgt hverandre siden barneskolen, og alle 6 satser fortsatt for fullt. Bor hjemme på Lundamo, satser langerenn 100% og trives veldig godt med det. Drømmen er å bli best!