ENDELIG!

Publisert 24.11.2014 | Renn

Da var åpningshelga på Beitostølen over for i år, og vi er offisielt i gang med skisesongen!

 

Åpningshelga og de første rennene kan gå begge veier for mange. For noen er det viktig å gå fort her, mens andre ser på det kun som god trening. Avstanden opp til de beste kan bli stor, men avstanden kan også vise seg å være mye mindre enn året før. For min egen del er det viktig å ikke legge alt for mye i disse rennene. Det er en lang sesong, og formen man viser i november er ofte ikke den samme når vi nærmer oss de viktige rennene. Men selvfølgelig, det er morsomt å se at man knepper innpå de aller beste!

 

Jeg snakket med fjorårets jr-verdensmester Eirik Augdal torsdag før startskuddet gikk. Han fortalte om alle han møtte og snakket med som spurte om den andre var i form, hadde trent bra osv., og nei, ingen sier de er i dårlig form dagen før det første rennet, da har du allerede tapt. Det som ble spennende, sa han, var å se hvor mange som fortsatt sa de hadde vært i bra form på søndag, etter siste renn. Jeg tror jeg har mange på min side når jeg sier at det er langt fra like mange som snakker om bra form kvelden etter den første rennhelgen. Men hey, det er en lang sesong og de viktige rennene er ikke i november.

 

Uansett, det er veldig deilig å være i gang! Folk slipper å skule på hverandre og lure på hvor bra andre har trent, det kommer til å stå svart på hvitt på resultatlista utover vinteren. Endelig kommer betalingen på jobben som er gjort i vår, sommer og høst. Jeg gleder meg til min første sesong som senior!

 

Thea Krokan Murud

 

 

IMG_6010IMG_6077Processed with VSCOcam with f2 preset

 

 

IMG_6070

Skrevet av:

Thea Krokan Murud

Team: Team Veidekke Innlandet

Jeg er 23 år, bor på Lillehammer, satser langrenn 100% og trives veldig godt med det! Har gått på NTG Lillehammer i 3 år og konklusjonen er at det ikke finnes noe bedre sted å satse langrenn. Går inn i mitt fjerde år som senior, trives godt på Team Veidekke Innlandet.