Gålå Minitour Dag 1

Publisert 28.11.2014 | Ukategorisert

Skøytesprint på programmet.

Klokken er 10.00 når damene smeller i gang med sin prolog. På start har Veidekke Oslofjord både Emilie og Karianne. Begge jentene gjennomfører fine prologer, og tar seg videre blant de tretti beste. Kort tid senere legger vi gutta i gang med våre prologer. Samtlige av teamutøverne er på start, og målsetningene varierer fra typen «skyhøy» til mer «laber». Enkelte i gjengen bruker dagen som en gjennomkjøring, mens undertegnede har dagen i dag som helgas store mål. Når resultatlista fra prologen publiseres viser den at to mann klarte å ta seg videre. Personlig var jeg godt fornøyd med å kvalifisere meg til kvartfinale, og dagen blei desto bedre når jeg fant ut at Mysen hadde kapret 30. plassen. Resten av gutta var mer eller mindre fornøyd med gjennomføringa.

11.30, startskuddet smeller for damenes kvartfinale med Karianne og Emilie i samme heat. Karianne tar seg videre til semi med en sterk andreplass. Emilie ryker dessverre ut, men er godt fornøyd med dagens renn.

12.00, det er guttas tur, og akkurat som hos damene har vi klart å plassere oss i samme heat. Inn i siste bakke kommer det en rød skikkelse susende fordi. Og jeg vil her utnevne Eirik Mysen til dagens mann. Han kontrollerte inn til en 30. plass i prologen. En prestasjon enkelte vil hevde at var mirakuløs i seg selv, men tro meg… måten han forserer siste bakken på står det virkelig respekt av! Litt trist er det likevel at ingen av oss klarer å ta seg videre til semi, selv om Mysen var farlig nære. Bra jobba!!

12.30, Karianne er klar til dyst i sin semifinale. Hun kommer dessverre litt dårlig ut i starten, og får en tung oppgave gjennom den resterende delen av løypa. Litt irritert etter målgang, men greit fornøyd med egen prestasjon.

Dagens sprint er historie, men gjengen er supermotivert for morgendagens skøytedistanse og ikke minst søndagens klassiske jaktstart.

Stay Tuned!!

 

Resultater dag 1 skøytesprint:

Karianne Jevne 11. plass
Emilie Kongsten 25.plass

Eirik Mysen 20. plass
Sindre Palm 21. plass
Eivind Kvaale 49. plass
Magne Haga 55. plass
Øyvind Fjeld 86. plass

Skrevet av:

Sindre O. Palm

Født: 27.01.92

Født og oppvokst i Spydeberg, Østfold. Jeg har alltid vært glad i idrett, spesielt fotball og langrenn. Østfold er et snøfattig fylke, og når jeg fikk sjansen så flyttet jeg til Hovden og gikk videregående der. Som junior og førsteårs senior var jeg tilknyttet Hovden Skigymnas. Fra høsten 2011 til året 2014 var jeg bosatt i Lillehammer, hvor jeg fullført en Bachelor i økonomi og administrasjon. Jeg går nå inn i mitt tredje år som Veidekke-løper, og skal forhåpentligvis prestere bra til vinteren!

Takk for meg 😉