Klar for åpningshelga

Publisert 19.11.2014 | Ukategorisert

image

Til helga starter sesongen, og jeg er klar!

Tre renn venter oss på Beitostølen, og jeg stiller til start på alle tre. Åpningshelga sparkes i gang med 15 kilometer klassisk på fredag, før vi på lørdag fortsetter med 15 kilometer skøyting og avslutter helgen med klassisk sprint.

Jeg har ikke til vane for å sprenge lydmuren i de første konkurransene, og stort sett har åpningshelga på Beitostølen vært den dårligste helga i løpet av sesongen.

Nå har jeg ikke lagt opp til noen formtopp denne helga heller, men jeg har absolutt ingen planer om å gå like dårlig som før. Målet er å gjennomføre tre gode konkurranser fra start til mål, med gode ski og en kropp som spiller på lag. Får jeg til det, har jeg stor tro på å gjøre min beste åpningshelg noensinne.

Den fysiske forutsetningene er det i hvert fall lite å si på, og jeg vet at jeg har lagt ned en veldig god innsats på treningsfronten. Det gir meg trygg på at resultatene kommer før eller senere, og at “normal is enough”, også på Beitostølen.

Når jeg skal se på resultatlisten er det viktigste for meg i denne omgang at avstanden opp til de beste er kortere enn før, og at jeg ser at jeg er på skuddhold til gode plasseringer i nasjonale og internasjonale konkurranser senere i vinter.

Jeg gleder meg i hvert fall til å komme i gang, og håper dere som skal se på TV dere hjemme ser frem til en TV-vinter fullspekket av langrenn og annen vintersport!