I morgen går startskuddet!

Publisert 20.11.2014 | Ukategorisert

IMG_0057

 

 

 

 

I morgen går startskuddet på en ny sesong! På min hjemmebane, Beitostølen! Og ja, jeg er oppvokst på selve Beitostølen for de som lurer. Det er klubben til Eivind B og meg, Øystre Slidre IL som arrangerer Beitosprinten. Vi har oppgjennom årene vært med på mange dugnader, løypepatruljer og premie utdeler under Beitosprinten. Så det er jo stor stas for oss å kunne konkurrere på Beitostølen! Det er alltid like hyggelig å se kjente ansikt på stadion. Starteren ønsker lykke til og smiler, løypevaktene heier litt ekstra og i mål kommer de med saft og skryter oss opp i skyene. Det er litt ekstra gøy å gå på hjemmebane, men kanskje litt ekstra forventinger og oppmerksomhet også. Men uansett gleder jeg meg veldig til å komme i gang med konkurranser.

Det er noe vi har trent for helt siden vi avsluttet sesongen i april. Hva skal til for å bli enda bedre til neste år? Hvilke valg må jeg ta for å bli en enda bedre skiløper? osv. Det er mange som håper de endelig har tatt ”steget”. Endelig er det min sesong! Mye nervøsitet blir det av slike forventinger og noen ganger spør man jo seg selv hvorfor gjør jeg dette? Jeg er nervøs og blir kjempe sliten av å konkurrere. Så ja, hvorfor gjør jeg dette? Jo, det kan også være den beste følelsen når man har kommet i mål! Kjenner at man har gått det perfekte løpet og glede seg over lagkameratene sine prestasjoner.

Så i morgen smeller det! Jeg skal gjøre mitt beste for å få til det perfekte løp! Det er tre konkurranser jeg ser fram til å gå på hjemmebane i helgen.

 

Håper så mange som mulig følger med på NRK og ikke minst drar til Beitostølen for å heie oss frem!

Mari 🙂

Løypepatruljen under Beitosprinten 2013

Løypepatruljen under Beitosprinten 2013

Eivind Bakkene på Beitosprinten i 2010

Eivind Bakkene under Beitosprinten i 2010

Skrevet av:

Mari Eide

Team: Team Veidekke Innlandet

Født: 18.11.89

Oppvokst ved foten av Jotunheimen, Beitostølen. En barndom med mye aktivitet i fjellet med mine 2 søstre. Flyttet til Meråker for å gå på vidregående og langrenn i en alder av 15 år. Trivdes godt med det i 4 år før jeg flyttet til Oslo for å bli Siviløkonom. Brukte mine 3 første år som senior som fulltidsstudent. Nå er det permisjon fra master, men studerer litt juss.