Tilbake i Norge

Publisert 06.11.2014 | Ukategorisert

Nå har endelig alle kommet hjem fra Ramsau, etter at Emilie, Petter og jeg var igjen åtte ekstra dager. Vi er godt i gang med treningen her hjemme, og alle er i bra slag etter utenlandsoppholdet. Ingen har gått på den berømte høydesmellen! I dag hadde Emil, Eivind og jeg rulleskiintervall fra Tretten og opp mot Skeikampen, mens Petter kjørte en hardøkt på snø på Skeikampen. Noen av oss reiser opp til Skeikampen i dag for å få noen ekstra dager på ski før resten kommer opp på lørdag.

Skrevet av:

Even Sæteren Hippe

Team: Team Veidekke Innlandet

Jeg kommer fra Bagn i Valdres, en koselig liten plass, men bor på Lillehammer og går for Lillehammer Skiklub. Når jeg ikke går på ski, studerer jeg litt på HiL.
Har alltid likt å være i aktivitet, og har drevet med mye forskjellig idrett før jeg bestemte meg for å satse på langrenn.