Vi er i gang!!!

Publisert 24.11.2014 | Ukategorisert

Etter en god åpningshelg for Team Veidekke Innlandet sin del var både Mari og Emil nær ved å bli tatt ut til WC i Kuusamo i Finland. Eivind gikk sitt livs beste klassiskløp på fredag, og totalt har vi hatt en bedre start på sesongen enn de to foregående årene.Beitostølen er en viktig helg for å få vist seg fram, men i TVI har vi ikke lagt løpet for å gå spesielt fort på de tre første rennene i sesongen. Derimot håper vi at overskuddet er på plass neste helg under “Tour de Gålå” med tre skirenn i en minitour. Sprint fri på fredag, etterfulgt av 5/10 klassisk og 10/15km jaktstart på søndag. Vi håper og tror at vi skal kjempe helt i toppen i både herreklassen og kvinneklassen på Gålå.

På bildet: Mari intervjues på storskjerm på stadion.

Resultater fra helgen finner dere her: http://www.beitoworldcup.com/

 

Skrevet av:

Eivind Warlo

Født: 21.05.83

Utdannet fra Norges Idrettshøgskole. Fullførte mitt Masterstudium der i 2008. Har 15 års trenererfaring fra 8-årsklassen og opp til senior elite. Medlem av Kjelsås IL, og har praktisert trenergjerningen i Kjelsås Langrenn fra 2004 til 2012. Opprinnelig Brandbugutt. Var aktiv skiløper i barne- og juniorårene.