God jul

Publisert 27.12.2014 | Ukategorisert

Etter en brukbar helg under Skandinavisk cup på Lillehammer, og deretter en intens uke i Trondheim med ferdigstillelse av prosjektoppgave, har julefreden endelig senket seg. Julefeiringen har vært av det tradisjonelle slaget med mange fine pakker, kamp om den sprøeste svoren, familieselskaper og det vanlige nederlaget for Arne Post i motbakkeintervaller i Sørkedalen. Selv om snøforholdene i hovedstaden ikke er allverdens, er det akkurat nok snø til å få bra treningsutbytte, hvertfall når man kommer litt opp i høyden.

Etter at det tradisjonsrike Åsenrennet (deltatt 10 ganger) ble utsatt måtte planene for romjulen endres og jeg meldte meg istedenfor på Gåsburennet i dag. Distansen var 10+10 km duatlon i de fine NM løypene fra 2013. Etter den lille julepausen er det alltid litt ekstra spennende å se om formen har tålt all julematen. Heldigvis ga kroppen greie signaler selv om jeg ikke fyrte på alle sylindere. Nå har jeg flyttet opp til hytta på Natrudstilen. Planen er å bli her over nyttår og å delta på Romjulsrennet på Sjusjøen tirsdag, deretter blir det finpussing av formen fram mot Skandinavisk cup i Falun 9.-11. Januar. Forhåpentligvis greier man å holde seg frisk og rask fram til da, selv med en forkjølet far i huset og mange minusgrader ute.

10522189_704715712982183_853065585_n