Lader opp på Sjusjøen

Publisert 10.12.2014 | Ukategorisert

10859376_894147480604852_501026259_n

Koser oss i finværet…

 

I skrivende stund befinner jeg meg på Sjusjøen hvor de siste forberedelsene til sesongens første Skandinavisk cup blir gjort. Mens resten av teamet allerede har fått gått skirenn på både Beitostølen og Gålå har jeg måtte latt konkurransene vente på seg. Uflaks, som jeg alltid har, klarte jeg å bli forskjøla dagen før åpningsrennet på Beitostølen og jeg måtte dra hjem i håp om å bli frisk til Gålå. Dette ble ikke tilfelle og jeg måtte stå over Gålå også. Veldig kjipt å se laget gjøre en så bra innsats på både Beito og gålå, og ikke kunne være der for å oppleve det selv. Heldigvis får jeg muligheten til helgen om alt går som planlagt.

Skandinavisk cup denne helgen skulle egentlig blitt arrangert på Vang, men pga snømangel blir det flyttet til Birkerbeinerstadion på Lillehammer. Disse løypene er nok de fleste kjent med og det kommer nok til å bli bra fight mellom løperne i de harde løypene i løpet av helgen. Teamet stiller med sterke løpere og vi satser på å ha noen gode resultater å vise til når konkurransene er over på søndag. For min egen del vil ikke resulatene være i fokus da jeg heller må få godfølelsen tilbake og heller håpe på en progressiv fremgang i løpet av sesongen, så kanskje heller slå til i slutten. Uansett så skal vi holder dere oppdaterte i løpet av helgen! Ha en fortsatt fin uke alle sammen 🙂

//Pia Helene Paulsen10836169_894147513938182_1155806224_n