Sesongåpning unnagjort

Publisert 01.12.2014 | Ukategorisert

De første skrennene er alltid litt spesielle, det er gjerne litt mer usikkerhet og spenning både blant løpere og støtteapparat da.
Sesongåpningen for vår del har på mange måter vært meget bra.
Mange gode resultater til tross for at det har vært trent i alle fall nok….
Alle startende har hatt en eller flere gode rennopplevelser, uten at noen har rapportert å være i særlig god form, og det lover jo bra for fortsettelsen.

Smøreteamene som har vært med har også kommet meget godt i gang, når utøverne rapporterer “sykt gode ski” etter renn blir stemningen gjerne ekstra god i traileren.

På jentesiden har det vært mye sykdom en periode, men vi regner med at når vi kommer til Vang (eller Sjusjøen) på første Scan-Cup-helgen stiller vi med i alle fall tre jenter i “rennmodus”. Trude har desverre hatt en langvarig Twar, og blir nok ikke å se på skirenn med det første.

Vi skulle gjerne hatt med Daniel på WC Lillehammer (er andre reserve), men pga at det er en “Mini-Tour” er det svært begrenset med plasser til andre enn landslagsløpere (inkludert sprint). Men det kommer flere muligheter…..

 

Skrevet av:

Ole-Morten Iversen

Team: Team Veidekke Midt-Norge

Født: 11.02.59

Født og oppvokst på Steinkjer. Aktiv langrennsløper tom 23 år i Henning IL.
Har jobbet som skitrener/lærer på Meråker VGS siden 1983.
Trener for kretslag NTS i 5 år, juniorlandslag 3 år, landslag damer elite/rekrutt 2 år. 10 år trener for barn/unge i IL Varden.