Skancup Lillehammer

Publisert 15.12.2014 | Ukategorisert

Da var første Skandinavisk cup over. Det ble en helg med mange gode resultater fra teamet. Den skulle egentlig være på Vang, men pga snømangel ble den flyttet til Birkebeinerstadion på Lillehammer.
Der hadde vi 3 harde dager foran oss, med 10 km skøyting for jentene, og 15 km for guttene på fredag. På lørdag var det skøytespring som sto på programmet. Siste dagen var det 20 km klassisk fellesstart for jentene, og 30 km for guttene.

Magne Haga tok en strålende 5 plass på 15 km skøyting, og ble nummer 2 i U23. Han fulgte opp med en knallbra 9 plass i 30 km klassisk.
Vi hadde også Eirik Mysen som gikk et knallbra løp, og ble nummer 13 på søndag.             Øyvind Moen Fjeld tok også en flott 14 plass.  Eivind Kvaale kom på en fin 28 plass på skøytingen. Vår sprinter Sindre Odberg Palm tok en fin 14 plass på sprinten, mens Eivind tok en 16 plass.

Av jentene var det Karianne Jevne som var den beste Oslofjordløperen, med en fantastisk 12 plass på klassisken, og en 13 plass på skøytingen.
Emilie Kongsten kom inn på en 19 plass på 20 km killometeren, mens Pia Helene Paulsen fikk en oppløftende 28 plass.

Så nå er det bare å stå på, og trene bra gjennom julen. Vi får håpe på at vi får like flotte, eller bedre resultater til neste Skancup i Falun !

Ønsker alle en riktig god jul !

Skrevet av:

Emilie Kongsteen

Team: Team Veidekke Oslofjord

Født og oppvokst i Ski. Kommer fra en aktiv familie, hvor alle har vært aktive skiløpere. Har alltid vært glad i idrett og drevet med både friidrett og klatring som liten. Går for Åsen IL, en liten klubb med flere gode utøvere som gir meg inspirasjon. Har valgt å satse 100% på ski, og legger studiene på vent. Jeg er veldig fornøyd med å komme inn på Team Veidekke Oslofjord, og håper å kunne forbedre meg som skiløper.