Dagen før dagen

Publisert 28.01.2015 | Ukategorisert

Torsdag smeller det til med 10 og 15 kilometer skøyting i NM på Røros. Dagen før dagen hersker kaos. Eller er det system i kaoset?

NM er NM, NRK er på plass, mange skal gjøre det lille ekstra. Nå handler det bare om å slappe av, gjøre ting enkelt på skitest og med kosthold. Det spiller liten rolle om jeg spiser pasta kl 17 eller kl 20. Mange bruker altfor mye energi på dette å står utslitt på startstreken.

Det viktigeste er å stole på forberedelsen du har gjort.

Uansett ønsker jeg alle på startstrek lykke til.

Skrevet av:

Eivind Bakkene

Født: 09.04.90

Oppvokst på et småbruk i Skammestein, som reinseier son ble det mange lange turer i fjellet allerede i oppveksten. Var veldig allsidig i ungdomstiden, men valget falt til slutt på langrenn. Går for klubben i mitt hjerte Øystre Slidre il.