Litt redusert NM oppladning…

Publisert 23.01.2015 | Ukategorisert

10864945_316993418511670_1133981863_n

Som for mesteparten av alle Norges skiløpere, er også NM mitt hovedmål for sesongen. En uke før første NM distanse har jeg pådratt med en liten forkjølelse, noe som betyr at oppladningen ikke blir helt optimal for min del.

Jeg føler formen har vært stigende helt siden sesongstarten på Beitostølen, og ser virkelig frem til årets norgesmesterskap hvor planen var å være i den beste formen jeg kan være i år. Derfor er det ekstra kjipt at halsen skulle bli sår, og nesa tette seg akkurat nå, en uke før start.

 

Det er fortsatt noen få dager til avreise, så jeg satser på å kvikne til igjen, og bli så klar som mulig før torsdagens 15 km i fristil. Jeg skulle helst ha kjørt noen harde økter før NM, men det skal i hvert fall ikke stå på overskuddet når jeg stiller meg på startstreken i Røros!

Chrisander