NM og stafett med Øystre Slidre IL

Publisert 26.01.2015 | Ukategorisert

Nå er det endelig NM uke og torsdag på Røros går starten på 10km og 15km skøyting. Jeg skal stå over på torsdag for å forbrede meg til sprinten på fredag. Siden jeg er best i sprint og fomen ikke har vært så bra den siste tiden må jeg ta noen lure valg. Det er alltid vanskelig å stå over skirenn, men det er viktig å være realistisk, se på sine kvaliteter og utnytte seg av de. Det å finne formen er ikke alltid like lett og kan gi hodebry for enhver. Jeg er glad for at trener Eivind hjelper meg med hodebryet og kan være en god samtalepartner for å finne trua på seg selv og hva som skal til for å gå fort på ski. Det blir spennende å se til helgen om jeg treffer med formen og klarer å nå de målene jeg har satt meg.

Eivind gir oppmuntrende ord.

Eivind gir oppmuntrende ord, når ikke alt går etter planen.

Så hva tror jeg om NM på Røros? Jeg skal gå tre distanser: Sprint, fredag som er nok min beste distanse. Håper jeg har en god dag og målet er en finale! 15km skibytte, lørdag som sikkert bli et rotteres fra start, men jeg pleier å få opp farten når skøyteskiene kommer på. Hvis jeg har dagen så blir det sikkert en bra opplevelse. Og ikke minst søndag da det er stafett med Øystre Slidre IL! Da skal jeg, Hilde Eide (lillesøster) og Maren Wangensteen gå på lag. Det er kanskje den mest morsome dagen som skiløper. Da ser man virkelig bredden av norsk langrenn og i år skal Øystre Slidre IL stille to dame lag! Det er utrolig bra for en så liten klubb som vi er.

Beitosprinten

Beitosprinten

 

Håper folk følger med på TV og sosiale medier under NM og heier litt ekstra på Øystre Slidre IL sine lag under stafetten på søndag!

Maren og jeg er klare for stafett på søndag for Øystre Sildre IL

Maren og jeg er klare for stafett på søndag for Øystre Slidre

Mari

Skrevet av:

Mari Eide

Team: Team Veidekke Innlandet

Født: 18.11.89

Oppvokst ved foten av Jotunheimen, Beitostølen. En barndom med mye aktivitet i fjellet med mine 2 søstre. Flyttet til Meråker for å gå på vidregående og langrenn i en alder av 15 år. Trivdes godt med det i 4 år før jeg flyttet til Oslo for å bli Siviløkonom. Brukte mine 3 første år som senior som fulltidsstudent. Nå er det permisjon fra master, men studerer litt juss.