Snart tid for årets happening!

Publisert 20.01.2015 | RennTrening

Hei!

Nå har vi kommet ganske langt ut i sesongen, og årets store mål nærmer seg med stormskritt! Litt utpå nyåret dro vi til Falun for årets 2. Skandinavisk Cup. Nå har det gått en drøy uke siden vi på Team Veidekke Innlandet konkurrerte i årets VM løyper. Det blir morsomt å se verdens beste skiløpere på TV-en og kunne kjenne seg igjen i løypene.

Om en uke reiser vi til Røros. Der er årets happening, nemlig NM! Formen toppes, skiene glides og forberedelsene blir gjort ekstra bra. Det er stas å få gå mot de beste, og et godt resultat i NM sitter høyt opp på ønskelista hos de fleste.

Etter NM er det et godt opphold før neste viktige renn, nesten en helt måned. Her får vi enda en god treningsperiode, og formen mot resten av årets renn kan toppes nok en gang. Det er klart får å hente ut alt overskudd og krefter av den jobben vi har lagt ned i vår, sommer og høst.

Vi på Team Veidekke Innlandet gleder oss veldig til NM, og håper på god uttelling og et lavt nummer foran navnet våres på resultatlista.

// Thea

 

Processed with VSCOcam with c1 presetIMG_7602IMG_7641

Skrevet av:

Thea Krokan Murud

Team: Team Veidekke Innlandet

Jeg er 23 år, bor på Lillehammer, satser langrenn 100% og trives veldig godt med det! Har gått på NTG Lillehammer i 3 år og konklusjonen er at det ikke finnes noe bedre sted å satse langrenn. Går inn i mitt fjerde år som senior, trives godt på Team Veidekke Innlandet.