Sykdom

Publisert 20.01.2015 | Ukategorisert

10899441_601048673373949_149750735_nRett over nyttår våknet jeg en morgen med sår hals. Med en uke igjen til den skandinaviske cupen i Falun var det dårlig timing. Eneste mulighet var å legge seg på sofaen, følge med på Tour de Ski og krysse fingrene for at jeg skulle bli raskt bedre. Og heldigvis etter 4 dager kunne jeg begynne å bevege meg igjen. Etter litt fram og tilbake bestemte jeg meg for å stå over 15 km skøyting på fredag, men dro til Falun og gikk 30 km duatlon på søndag. Rennet gikk ok, med tanke på forutsetningene var en 28. plass bra, og viktigst, sykdommen så ikke ut til å ha satt meg veldig mye tilbake. I dagene etter rennet viste kroppen tegn på at den ikke var helt fornøyd med situasjonen, men etter 2 hviledager trodde jeg ting var under kontroll. Dessverre var de ikke det. På torsdag ble jeg igjen dårlig med tette bihuler og rennende nese. Da var det ikke noe annet å gjøre enn å ta det med ro nok en gang. Jeg er ikke så ofte syk og merker at det går utover humøret når man er på den tredje uka uten å få trent ordentlig. Forhåpentligvis slipper sykdommen snart og jeg kan begynne å trene normalt igjen. Det er 9 dager til NM start, skulle gjerne ha sett at det var dobbelt så mange, men nå er det viktigste å bli frisk, så får NM gå som det går. Mens man er syk hjelper det å se lagkompisene prestere bra, spesielt gratulerer til Sindre med en rå sprint i Otepää.