Treg første del av sesongen, og NM er farlig nærme

Publisert 22.01.2015 | Ukategorisert

NM nærmer seg med stormskritt, og er bare en uke unna. NM, det som kanskje er de viktigste rennene for de som ikke blir tatt ut til world cup, U23-VM eller lignende. Derfor begynner det å haste med å få fart på skia for undertegnede sin del. For planen er å gå en del fortere under NM enn det har gjort til nå. Det er ikke til å komme unna at sesongen til nå ikke har gått like bra som forventet. Etter å ha hatt en perfekt oppkjøring til sesongen, er det frustrerende å prestere et stykke under det man gjorde på trening for bare et par måneder siden. Men det er akkurat det at det ikke alltid går like bra, som gjør at det er ekstra morsomt når det løsner og går skikkelig bra.

Selv om det ikke alltid løsner når man ønsker det, så hjelper det ikke å grave seg ned og gi opp. Det er da det gjelder å jobbe målrettet fremover mot det som kommer neste helg, neste måned eller til og med neste sesong. Det fine med skirenn er at uansett hvordan et renn går, så kommer det alltids et nytt renn med nye muligheter.

Men selv om jeg ikke har fått de helt store resultatene til nå denne sesongen. Så har laget sett under ett har fått flere gode passeringer i både norgescup, skandinavisk cup og til og med world cup. Det er veldig morsomt å se at de du har trent med hele sommeren og høsten får resultater ut av treningstimene de har lagt ned. Det gir også trua på at det er mulig å hevde seg, når løpere du har vært i nærheten av på økter gjennom sommeren og høsten får plasseringer høyt opp på lista.

Så får man glede seg over lagkamerater som har bra fart på skia, inntil man får det selv. Så gjenstår det å se om planen om å få fart på skia til NM slår til. Time vil showe!

Espen