Endelig i gang!

Publisert 02.02.2015 | Ukategorisert

 

Årets sesongstart ble kraftig utsatt da jeg i starten av november fikk påvist bakterien Twar. I helgen fikk jeg imidlertid klarsignal til å gå skirenn, og startet derfor like gjerne med NM. Dette var såklart langt fra optimalt, men en plass må man starte. Uheldigvis for meg var det årest viktigste renn som var denne helgen.

Best gikk det på den klassiske sprinten hvor jeg fikk en 16.plass. Omstendighetene tatt i betraktning må jeg si meg ganske fornøyd, selv om jeg tydelig merker at det mangler noen hakk på toppfarten. Jeg håper og tror at det bare kan gå en vei nå, og at jeg gjennom gode gjennomkjøringer kan finne formen til de resterende rennene.

Neste viktige renn er Skandinavisk Cup i Latvia/Estland om tre uker. Forhåpentligvis står jeg på startstreken med litt bedre grunnlag for å gå fort på ski.

Trude

FullSizeRender (2)