Moro på hjemmebane

Publisert 16.02.2015 | Ukategorisert

Petter SS og Håkon R

Bildet: Jeg delte seieren på 10 kilometer skøyting helga etter NM med min treningskamerat, Håkon Ramstad.

Siden NM på Røros har jeg stort sett oppholdt meg på hjemmebane, noe som for meg betyr Gjøvik og Toten.

Her har jeg venner, familie, samarbeidspartnere og klubben min, Vind IL. Ettersom jeg de siste ukene inn mot NM utelukkende hadde fokus på nettopp det, var det godt for både kropp og sjel å ha et litt bredere fokus i dagene som fulgte etter det vellykkede norgesmesterskapet.

Etter NM har jeg blant annet vært speaker på klubbrenn, gått et klubbrenn selv, vært med i to svært lokale skirenn og fulgt opp private samarbeidspartnere.

De tre skirennene har resultert i tre bra hardøkter, gode resultater og en lovende formkurve, som gjør at jeg ser frem til å komme i gang med skikkelige skirenn igjen.

Allerede på fredag går turen til Latvia, der det venter to distanserenn i Skandinavisk Cup, før turen går videre til Estland for to sprintrenn i samme cup. Jeg har naturligvis størst forhåpninger til de to første konkurransene, men tror også jeg kan overraske på de to sprintene. Dette er starten på en ny og viktig konkurranseperiode med mange morsomme renn å se frem til, og jeg gleder meg, som alltid!