Nedtur

Publisert 04.02.2015 | Renn

Ikke alt går på skinner for en skiløper. Det butter imot, noen ganger på mer uheldige måter enn andre. Jeg fikk et hardt møte med løypene på Røros, for å si det mildt.

Det var klart for gjennomgang av løypene på onsdagen, dagen før dagen. Jeg fikk gått ca 1 km av løypene, før jeg fikk et hardt møte med snøen og sikkerhetsnettet i en av nedoverkjøringene. Det er jo en grunn til at de kalte den Kitzbühel på nrk, den var bratt, svingete og uheldig dosert. Det hjalp heller ikke at jeg er dårlig til å kjøre nedover. Tryna skikkelig, rett og slett. Dro rett på sykehuset for røntgen av en veldig forslått arm. Begynte nesten å gråte av glede når den ikke var brukket. Men, det ødela hele NM, noe som fikk tårene til å trille. Da suger det å være skiløper, når årets mål går rett vest.

Så, TD og de som var ansvarlige for løypa, de kan ta seg en bolle!

Men det var også mye å glede seg over for teamet i årets NM! Veldig mange glade løpere å se i den fine lastebilen vår. Det er morsomt! Nå er det en stund til neste viktige skirenn for de fleste, så førstkommende mandag er laget bedt på samling på hytta til Nyeng på Venabygdsfjellet. Selvom yr ikke er til å stole på når det gjelder langtidsvarselet er det hvertfall meldt bra vær, så det er lov til å håpe. Det gledes til samling med teamet igjen!

// Murud

10932161_1375456876098208_961820661_n10946630_1562798260634293_1458578666_n

 

Skrevet av:

Thea Krokan Murud

Team: Team Veidekke Innlandet

Jeg er 23 år, bor på Lillehammer, satser langrenn 100% og trives veldig godt med det! Har gått på NTG Lillehammer i 3 år og konklusjonen er at det ikke finnes noe bedre sted å satse langrenn. Går inn i mitt fjerde år som senior, trives godt på Team Veidekke Innlandet.