Verdenscupdebut i Kollen

Publisert 20.03.2015 | Ukategorisert

Det har snart gått en uke siden 5-mila i Holmenkollen, og dette er nok et renn jeg kommer til å huske i lang lang tid. Med mange tusen tilskuere er det en opplevelse bare å få stille til start, og når jeg krysset målstreken som nr 12 i mitt første verdenscuprenn blei dagen komplett. Jeg følte meg sprek egentlig hele veien, men opp til Frognerseteren måtte jeg jobbe for å henge med på hver runde. Og på den siste runden holdt det dessverre ikke helt til toppen, måtte slippe i den aller siste kneika. Da var det helt tomt for krefter, dSveen+i+Kollen+nya gikk jeg ikke særlig fort på ski… Kanskje var det litt i overkant optimistisk å prøve å gå fra de andre i starten av bakkene, men lett å være etterpåklok. Jeg kan hvert fall si at jeg prøvde å vinne.

Siden femmila har jeg vært forkjøla, så null trening hittil denne uka 🙁 I sånne situasjoner får man “svi” for at man ikke går på skole eller jobber, kjeder livet av meg. Heldigvis en del sport på TV, det hjelper! Har et håp om å bli frisk i tide til NM del 2 i Harstad, men det er ingen krise om det går uten meg. Kan si meg godt fornøyd med sesongen uansett! I høst hadde jeg aldri i verden trodd at jeg skulle lykkes så bra som jeg har gjort!

Til slutt en takk til støtteapparatet i Kollen. Var såpass priviligert at jeg hadde folk som jobbet kun for meg =)