En sesong ebber ut…

Publisert 28.04.2015 | Ukategorisert

Sesongen 2014-2015 er over. Jeg kan oppsummere den med flere plusser enn minuser for TVI. Statistikken juger ikke: Pallplass i U23NM, seier og pallplass i Skandinavisk cup, årets NM-løper og deltakelse i flere verdenscuprenn enn noen gang. Vi tror at det aldri har vært høyere nivå på vår arena som er NC og SC, og er veldig godt fornøyd med sesongen. Det satses som aldri før, og bredden toppen i norsk langrenn er egentlig vanvittig. Vi konsentrerer oss mest om oss selv, og når vi mer enn henger med, må vi være veldig happy! 🙂 Jeg sitter ikke med noen statistikk over hvor mange nordmenn som har tatt verdenscuppoeng i år, men jeg gjetter på at det er flere enn noen gang.

Toppidretten har et brutalt fokus på resultater. Ikke alle har nådd alle de målene de satt seg for et år siden, men alle har nok lært mer om hva som skal til for å nå dem. Det burde være et mål i seg selv! I konkurranseperioden jakter vi medaljer, og topplasseringer hele tiden. -Men før vinteren, og mellom konkurransene har vi gjort jobben SAMMEN!! I laget, på tvers av regionlagene, i egne kretser og klubber samarbeides det mye mer enn det konkurreres. En av Norges beste idrettstrenere gjennom tidene sier at “det er viktig å gå på banen for å være best mulig selv. Men det er langt viktigere å gå på banen for å gjøre medspillerne gode!” Filosofien rundt lag og team handler nettopp om å gjøre hverandre gode. Jo mer du investerer selv, jo mer får du tilbake.

Jeg lærer mye nytt hver dag, og det er en stolt og takknemlig trener som sier tusen takk for sesongen 2014-15. Først og fremst til dere som har utgjort laget (i tilfeldig rekkefølge): Britt, Emilie, Espen, Emil, Eivind, Chrisander, Mari, Petter, Thea og Even. Noen av dere blir med videre, mens noen finner andre gode løsninger. Videre går en takk til Buskerud, Hedmark og Oppland skikretser og deres representanter, en takk til støtteapparatet som har bidratt på samlinger og renn, og til slutt en stor takk til våre samarbeidspartnere som har fulgt oss både to og tre sesonger nå. Alle har fylt sin viktige rolle og sørget for at hjulene har gått rundt! Snart er det klart for ny sesong, om ikke mange dagene vil neste års TVI presenteres. Jeg har allerede begynt å kjenne den gode lukten av sagflis igjen…

Jeg er ikke i tvil om at fellesskap og samarbeid er to av nøklene til suksess. Det er veien videre for Team Veidekke Innlandet, og siden jeg likevel er i dytten hva gjelder sitater, så da må jeg også runde av med ett:

“It’s nice to be important, but it’s more important to be nice!” – Scooter 😀

Happy camper!

Skrevet av:

Eivind Warlo

Født: 21.05.83

Utdannet fra Norges Idrettshøgskole. Fullførte mitt Masterstudium der i 2008. Har 15 års trenererfaring fra 8-årsklassen og opp til senior elite. Medlem av Kjelsås IL, og har praktisert trenergjerningen i Kjelsås Langrenn fra 2004 til 2012. Opprinnelig Brandbugutt. Var aktiv skiløper i barne- og juniorårene.