Takk for meg!

Publisert 29.04.2015 | Ukategorisert

10995081_840885602649401_149964155_n

Neste års Team Veidekke Oslofjord blir uten meg. Før kalenderen sier 1. mai og jeg offisielt er ute av laget vil jeg si tusen takk til alle som har vært involvert i TVO dette året. Takk til alle løpere for mange flotte treningsturer og morsomme reiser både innenlands og utenlands. Takk til Lars Christian for bra coaching. Takk til Trond Wiggo og Willy for en knallbra smøringsjobb. Takk til Veidekke og alle de andre sponsorene våre som har vært med på å gjøre oppstartsåret til dette teamet så bra! Forhåpentligvis klarer man å bygge videre på grunnlaget som er lagt og gjøre Team Veidekke Oslofjord til et enda bedre team neste år. Selv om jeg er ferdig i TVO så kommer jeg til å fortsette satsingen. Jeg ønsker alle løperne lykke til, så sees vi i skiløypa til vinteren!