Takk for meg

Publisert 27.04.2015 | Ukategorisert

IMG_5839-0.JPG
Bildet: Et av mange morsomme øyeblikk i Veidekke-uniformen denne sesongen.

Team Veidekke Innlandets mannskap for 2015/2016-sesongen er foreløpig ikke offentliggjort, men det som er sikkert er at jeg ikke er en del av laget neste år.

Etter en sesong preget av oppturer er jeg naturligvis skuffet over ikke å få tilbud om å fortsette som en del av laget, men jeg er alt annet enn sint og lei meg. Jeg har respekt for avgjørelsen tatt av styringsgruppa og det sportslige apparatet, en avgjørelse som garantert er tatt av hensyn til teamets beste.

Derfor vil jeg benytte denne anledningen til å takke Norges Skiforbund, Veidekke, teamets andre støttespillere, trener Eivind Warlo og ikke minst løperne på de siste to års utgaver av Team Veidekke Innlandet.

Da jeg ble tatt ut på teamet var jeg satt ut av TWAR og Mycoplasma, og sesongen etter gikk i vasken på grunn av astma og problemer knyttet til sykdommene året før. Det var derfor en langrennsløper som lå nede for telling som på tross av svake resultater har fått muligheten til å bygge seg opp igjen i trygge og gode omgivelser, og det kan man ikke annet enn å sette pris på.

Nå skilles altså våre veier, og selv om løperne på Team Veidekke fra neste sesong blir konkurrenter som alle andre, kommer jeg alltid til å heie litt ekstra på gutta og jentene fra Innlandet.

Peace out!