Første år som senior er over!

Publisert 03.05.2015 | Ukategorisert

Mitt første år som senior er over, og et nytt har akkurat begynt. Sesongen vi akkurat har blitt ferdig med har gått greit, med noen fine plasseringer. Høydepunktet i sesongen var nok fra første helgen med Norges Cup på Gålå, med en 7. plass i skøytesprint.

Jeg har i alle fall hatt et veldig fint år på Team Veidekke Innlandet, med mange fine og morsomme opplevelser.

Etter en liten “pause” fra trening nå, er blikket rettet mot en ny sesong. Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på nye utfordringer og mange fine treningsturer, både i sol og regnvær i den nye sesongen.

 

Skrevet av:

Even Sæteren Hippe

Team: Team Veidekke Innlandet

Jeg kommer fra Bagn i Valdres, en koselig liten plass, men bor på Lillehammer og går for Lillehammer Skiklub. Når jeg ikke går på ski, studerer jeg litt på HiL.
Har alltid likt å være i aktivitet, og har drevet med mye forskjellig idrett før jeg bestemte meg for å satse på langrenn.