Oppstartsamling

Publisert 09.05.2015 | Ukategorisert

På tide med sesongen 2015/2016 første innlegg fra utøverne. I dag er det 9. mai, hele 356 dager forbedring fra i fjor!

Årets lag består av tre herlige jenter, og syv macho-boys. Det er Anna Svendsen, Emilie Kristoffersen, Lovise Heimdal, Eivind Krane Heimdal, Martin Mikkelsen, Eirik Solvang, Bjørn Vidar Suhr, Audun Erikstad, Håkon Mikalsen og Rolf Einar Jensen. Laget ledes av selveste Roy-Helge Larsen.

F.v.: Eivind Krane Heimdal, Rolf Einar Jensen, Emilie Kristoffersen, Anna Svendsen, Lovise Heimdal, Martin Mikkelsen, Håkon Mikalsen, Roy-Helge Larsen.

F.v.: Eivind Krane Heimdal, Rolf Einar Jensen, Emilie Kristoffersen, Anna Svendsen, Lovise Heimdal, Martin Mikkelsen, Håkon Mikalsen, Roy-Helge Larsen.

I helga har vi hatt oppstartsamling i Tromsø. I tillegg til trening har seminarer i regi av Olympiatoppen Nord-Norge stått på agendaen. Blant annet med mentaltrener Anders Meland, et foredrag som var en tankevekker for mange av oss.

Neste års NM på ski går av stabelen på Kvaløya og er et naturlig høydepunkt for oss løpere på Team Veidekke Nord-Norge. Dermed begynner vi allerede nå å forberede oss til arrangementet, og torsdag kjørte vi klassiskintervall i løypenettet på Storelva Skistadion. 

Fredag hadde vi en fellesøkt med Team Sparebank1 Nord-Norge, hvor innholdet besto av imitasjon og styrke. Undertegnede (Roff1) slet som bare det, og var en stund redd for å ha tatt “en Skofterud” og pådratt seg rabdomyolyse. I dag (lørdag) har vi hatt en spenstøkt med den Tromsø-bosatte kombinertprofilen Håvard Klemetsen. Håvard er en skikkelig råtass, som i en alder av 35 år flyttet til Tromsø for å videreutvikle seg som kombinertløper. Vi setter stor pris på at han ønsker å være med i vårt treningsmiljø, og tror han har mye å lære oss. Forhåpentligvis kan vi bidra med noe tilbake. 

Vi ser frem til et enormt bra år i Team Veidekke Nord-Norge, hvor målet vårt er å bli enda bedre skiløpere, gjøre hverandre gode, oppleve morsomme ting sammen og viktigst av alt, ha kontinuerlig aktivitet på hjemmesida.

 

Håkon og Roff1

Skrevet av:

Håkon Mikalsen

Team: Team Veidekke Nord-Norge

Født: 30.06.90

Oppvokst i Nordreisa og representerer Nordreisa IL. De siste seks årene har jeg studert til sivilingeniør i Tromsø og 1. juni 2015 leverte jeg masteroppgaven. Jeg ser nå fram til å prøve ut mitt potensiale som skiløper sammen med en flott gjeng på Team Veidekke!