Skisamling i Bardu

Publisert 25.05.2015 | Samling

Da va sesongens andre samling unnagjort på Setermoen. Eksamenstiden har ført til et redusert lag, men med løpere fra Team SpareBank1 på plass har vi likevel vært en god gjeng. Her har vi lagt ned mange timer på ski under veldig gode forhold takket være ildsjeler i Bardu IL.

20150525_220927

 

Vi startet uken med en rå styrkeøkt som førte til at flere fikk kjenne på gangsperra dagen derpå. Hvis ikke treningsverken gjorde seg gjeldende etter styrken fikk i alle fall 3000m-testen frem syra hos samtlige deltakere. Den militære testløypa á 1000m på grus dro ut iveren hos hele gjengen, og førte til sprengåpning av hele feltet på førsterunden. Noen holdt koken bedre enn andre, men alle fikk seg en god hardøkt. Med unntak av én oppskrapt rumpe (Les: Anna Svendsen), som resultat av et aldri så klønete fall, har vi alle storkost oss i shorts og baris på ski.

image1

Den årlige svømmestafetten ble i tradisjon tro avholdt etter en fin langtur i strålende sol. Dårlige svømmeegenskaper og høy drukningsfaktor medførte mye latter og god stemning. En slik alternativ økt sørger for god team-building. Vi har for øvrig vært så heldig å få bo på Setermoen Leir under oppholdet, noe som har ført til en eller to sprengte bukselinninger, men veldig fornøyde mager. Vi har med andre ord fått mye god mat, med buffet til både lunsj og middag. Vi gleder oss allerede til neste år! Nå ser vi frem mot neste samling i Alta i slutten av juni.

Solvang/Svendsen (årets nykommere)

Skrevet av:

Roy-Helge Larsen

Team: Team Veidekke Nord-Norge

Født: 11.03.62

Bor og oppvokst i Tromsø. Gift og har 3 jenter på 20-20-22 år.
Aktiv skiløper på nasjonalt nivå frem til 29 år, deltatt i 10 NM som senior.
Utdannet Elektroingeniør.