Varierte oppgaver

Publisert 15.05.2015 | Ukategorisert

Som trener i Team Veidekke Innlandet er oppgavene mange og varierte. Ikke én arbeidsdag er lik den forrige. I slutten av april og første halvdel av mai blir det mye kontorarbeid, det er mye som skal koordineres, utstyr som skal skaffes og planer som skal legges. Bildet øverst antyder noen av koordingeringsoppgavene som hører med til jobben. Det sportslige er det aller viktigste så klart. Med nye utøvere på laget er det viktig å bruke tid i denne perioden til å bli godt kjent fra dag én, og å ta seg tid til å lære litt og å lytte til de nye på laget. Alle mennesker fungerer forskjellig og én løpers viktigste suksessfaktorer er ikke nødvendigvis de samme som en annens.

DSC_0029

God 17. mai!! 🙂

Akkurat nå, midt i mai, er jeg endelig ganske ajour med mine oppgaver. Det er en ålreit følelse rett før nasjonaldagen. Ønsker alle kjente og ukjente en flott feiring, og minner samtidig lillehamringene på at vi har fellestrening allerede klokka 09:00 mandag den 18. mai! Hurra!! 😀

 

 

Skrevet av:

Eivind Warlo

Født: 21.05.83

Utdannet fra Norges Idrettshøgskole. Fullførte mitt Masterstudium der i 2008. Har 15 års trenererfaring fra 8-årsklassen og opp til senior elite. Medlem av Kjelsås IL, og har praktisert trenergjerningen i Kjelsås Langrenn fra 2004 til 2012. Opprinnelig Brandbugutt. Var aktiv skiløper i barne- og juniorårene.