En fin uke er over på Sognefjellet!

Publisert 19.06.2015 | Ukategorisert

DSC_0068

Vi har nå vært en ukes tid på Sognefjellet, og sesongens første samling er over. I løpet av disse dagene har vi lagt ned mange gode treningstimer på ski, samt blitt en samensveiset gjeng. Vi har også blitt bedre kjent med treneren vår, Kristian. Han har vist seg som en god tilrettelegger og ikke minst en kompetent trener.

Som alltid opplever vi ett varierende vær her på Sognfjellet, fra treningsøkter i strålende sol til økter i snø, regn og tåke med 5 meter sikt. Vi har fått fine kvalitetsklær i sommerpakken fra Bjørn Dæhlie som både trener og utøvere er særdeles godt fornøyd med.

På treningsplanen har det stått mange rolige økter på ski med fokus på mengde og teknikk. Vi har også krydret treningen med noen brutale økter, og hardest av dem alle var Kristians hurtighetsøkt. Vi gjennomførte også en terskelintervall i skiløypa og en motbakkeintervall fra Skjolden opp mot Turtagrø. En av samlingens fineste økter var en skaretur opp til Fanaråken (2268 moh) med godt selskap av Team Veidekke Innlandet og Team Jobzone.

Vi takker Sognefjellshytta for ett fint treningsopphold og våre sponsorer som gjør satsningen vår mulig! Til opplysning er det masse snø i fjellet, så skiforholdene vil forsatt være gode i ukene som kommer. Nå ser alle fram til noen rolige dager hjemme, før noen av oss skal løpe etapper i St. Olavsloppet mellom Trondheim og Östersund.

DSC_0080

Skrevet av:

Fredrik Riseth

Team: Team Veidekke Midt-Norge

Født: 15.09.95

Oppvokst på Melhus, like utenfor Trondheim. Har hatt en aktiv oppvekst, men skigåing har alltid engasjert meg mest.

I dag er jeg skiløper for Byåsen IL og er inne i mitt andre år som Team Veidekke-løper, noe jeg anser som en viktig faktor for min utvikling i sporet.