Fin start på Sognefjellet

Publisert 10.06.2015 | SamlingUkategorisert

 

Vi er nå inne i dag tre av vår samling på Sognefjellet. Teamet ankom på Krossbu mandag ettermiddag. De to første øktene var vi så heldige å få sol. Spesielt Emilie, som hadde pratet om været på hele bilturen, var veldig fornøyd med sola. Undertegnede derimot smørte seg bort med faktor 30 og fikk ingen effekta av sola.

Flott vær de første dagene

Vi er så heldige og har med oss “Wax Manager” Trond-Wiggo Hagen og smøreboden til Team Veidekke Oslofjord.  Skiene våre er smurt ferdig når vi kommer ut i løypa, og sammen med Aabol har de sørget for at en del av  utøverne har fått testet ski og funnet noen godpar.  Vil spesielt takke Fischer og Tobias Dahl Fenre for ypperlig service. Undertegnede har byttet skimerke til Fischer, og overgangen har gått veldig bra. Har allerede fått en del gode ski etter skitest med Aabol, som har stålkontroll på å finne de gode skiene. Jeg har  blant annet et par som Northug gikk WC-renn med i vinter, så for min del er det julaften og bursdag på samme dag 😉

Mye ski til testing i smørevogna

11354810_10207057037652331_1464401565_n

En av lagets nye løpere, Aksel Rosenvinge. Han må tåle mye kritikk for hårsveisen

 

En av lagets nye løpere, Johan Hoel

Sindre og Sindre utsatte avreisen med 2 dager, for å være med på Oslo Skishow. Der markerte Team Veidekke Oslofjord seg sterkt. Sindre Hammerlund vant prologen for de som ikke var forhåndskvalifisert, mens Palm også kom seg videre. Palm ble akkurat slått ut i kvartfinalen, mens Hammerlund hadde en overbevisende kvartfinale. Han kom til finalen som lucky looser, og endte på en 6. plass. I og med at Hammerlund kom helt til finalen, fikk Veidekke-logoen vist seg mye på TV, og Oslofjord ble nevnt hyppig.

11355445_10155709794095055_1942366051_n

Hammerlund i tet

10529598_10153432818455559_353602862_n

Hammerlund viser muskler etter prologseier!

I dag, onsdag, har det stort regnet, vært 4,56 m sikt(regnet ut av undertegnede ifølge Trond-Wiggo), og blåst jevnt hele tiden. Men, det kunne vært verre, og vi fikk bra kvalitet på begge øktene.

Et av de lyseste øyeblikket på onsdagen(Emile Kongsten og Inger Bonden)

Samlingen slutter på lørdag. Skal få lagt ut en film av Oslofjords innsats under Oslo Skishow når jeg kommer tilbake til stabilt ordentlig internett.

Ellers fikk vi på tirsdag frukt og smoothie fra Bama sendt opp til Krossbu. Snakk om god service!

Vi blir her til lørdag, mens Sindre og Sindre blir til mandag. Følg videre med på hjemmesiden, det vil komme en ny sak fra Sognefjellet mot slutten av uka!

Skrevet av:

Eirik Mysen

Født: 06.06.93

Kommer fra den relativt snøfattige øya Nøtterøy rett ved Tønsberg i Vestfold.  I barndommen var det fotball og løping på sommeren, og ski på vinteren, før det etterhvert helte mer og mer mot ski på heltid.  Satser nå 100 % på ski, og ved siden av skisatsingen studerer jeg Kybernetikk og Robotikk (sivilingeniør) på NTNU på deltid.  Er også svak for løping, så tar med meg alt fra baneløp til motbakkeløp i barmarksesongen.  Sammen med Palm er undertegnede de mest “erfarne” Oslofjord-løperne. Satser på at fremgangen jeg har hatt i Oslofjord fortsetter i samme stil!