Første samling med nytt Team

Publisert 02.06.2015 | Ukategorisert

Da var endelig oppkjøringen i gang med nytt team. Vi startet opp samlingen på onsdag på Toppidrettsenteret i Oslo. Det ble en rolig start på onsdag med en løpetur på 1.30,  etterfulgt med en koselig middag på Toppidrettsenteret.

På torsdag morgen var vi klare for å løpe Frognesetertesten. Dette var en åpen samling, så det var en fin gjeng som stilte til start. Vår nye mann i teamet, Johan,  fikk beste tid. Jentene tok det rolig denne økten av ulike årsaker. Jeg er nylig mandeloperert. Økt 2 ble en rolig klassisktur i Maridalen på rulleski.

Fredag morgen var vi klare igjen for en rolig langtur på beina i Nordmarka. Mye av turen gikk i tung myr! Vi jentene fikk en ekstra lang tur, siden vi rotet oss litt bort på slutten. Neste økt denne dagen var en rolig skøytetur i Sørkedalen. Denne økten var jeg litt preget av tunge bein etter myrløpingen tidligere på dagen!!

På lørdag var vi klare for testløp rulleski i Holmenkollen. Denne dagen var det rett og slett et skikkelig møkkavær! Sprutregn, mye vind og kaldt! Jentene gikk først 8 km klassisk, guttene gikk 12 km. Vi hadde 5 min pause, der vi byttet til skøyteutstyr, og gikk samme distanse i skøyting. Denne dagen var det gjesteløperene våre som stakk av med seieren både for jentene og guttene. Av jentene var det Astrid Uhrenholdt Jacobsen som vant, og Sindre Bjørnestad Skar som kapret seieren rett foran Johan Hoel.

Lørdagskvelden ble en mye mer behagelig økt, der vi dro ut til Oslo sentrum for bowling og pizza! Første runde i bowlingen ble guttene knust av en jente, og det var meg! Dette må ha føltes ydmykende for de store sterke guttene 😉 Ren flaks, tror jeg…

På søndagen ble det en rolig langtur på beina, der vi skulle løpe rundt 3 timers tid. En veldig fin samling er gjennomført. Vi gleder oss til neste samling som blir på Sognefjellet. langrenn          langrenn 2

Skrevet av:

Emilie Kongsteen

Team: Team Veidekke Oslofjord

Født og oppvokst i Ski. Kommer fra en aktiv familie, hvor alle har vært aktive skiløpere. Har alltid vært glad i idrett og drevet med både friidrett og klatring som liten. Går for Åsen IL, en liten klubb med flere gode utøvere som gir meg inspirasjon. Har valgt å satse 100% på ski, og legger studiene på vent. Jeg er veldig fornøyd med å komme inn på Team Veidekke Oslofjord, og håper å kunne forbedre meg som skiløper.