Fra Team NTNU til Team Veidekke Oslofjord

Publisert 20.06.2015 | Ukategorisert

 

Geiranger

Det er Juni, og de to første samlingene med TVO for sesongen 2015/2016 er allerede over. Det har tilsammen vært 10 bra dager med trening som har minnet meg på at det trenes mye og bra på Østlandet også. Det er deilig å være i gang, og etter min beste sesong i karrieren går jeg nå løs på en ny med enda mer motivasjon. Målet er at ting i år skal ting gjøres enda riktigere, og med større innsats. Det er mye å ta av. Så framover skal det satses, og forhåpentligvis vinnes. Inn i det nye året har jeg en god del tanker og ideer som kan hjelpe meg på veien, og jeg gleder meg til å utveksle dette og andre erfaringer med lagkameratene på Veidekke Oslofjord for å bli et av de beste teamene i Norge til vinteren.

“En kjede er ikke sterkere enn sitt svakeste ledd.”  Slik jeg så det før første samling har ikke Team Veidekke Oslofjord noe svakt ledd, og  nå er jeg enda sikrere i min sak. Jeg er imponert over kvaliteten på de andre utøverne, og ydmyk over å få være en del av et slikt lag. I en individuell idrett som langrenn kan mange neglisjere viktigheten av det å jobbe i lag, men brukes det riktig er det klart det vil bidra til store løft. At det hele tiden pågår store individuelle forbedringer i laget, gjør at en må legge seg i hardtrening for å henge med. Mellom samlinger er det ikke rom for å prioritere ned trening eller restitusjon, for da vil en henge etter på neste samling. Jeg er helt sikker på at resten av gjengen gjør jobben som kreves i sommer, og det gir meg lite annet valg enn å gi gass. Derfor gleder jeg meg stort til samling med høy fart i blant annet Ramsau, Torsby, Geilo, Sandnes og på Beitostølen.

 

Skrevet av:

Sindre Hammerlund

Født: 18.02.92

Langrennsløper fra Asker som studerer Industriell Design ved NTNU parallelt med å trene for å bli en av landets beste skiløpere. Ble en del av Team Veidekke Oslofjord i mai 2015.