Mairapport – So far, so good!

Publisert 05.06.2015 | InformasjonTrening

Bildet viser Marthe i nye klær, på vei til 3. plass i Mesnaelva opp.

Vi satt i gang 8. mai med fellesmøte på Rudsflata, i Veidekkes lokaler der. Samlingsplanen ble spikret. Og vi ble bedre kjent med hverandres forventninger og ønsker.

18. mai var en historisk dag for oss. Da ble første fellestrening med Norges trolig sterkeste seniorklubb Lillehammer Skiklub gjennomført i lysløypa ved Mesnaelva og Olympiaparken. Treningene er åpne for ALLE som ønsker å være med å matches. Timo fra Team Jobzone og Konnerud, og Ine Løvlien fra Team Coop Talent og Lillehammer var de to sterkeste på den økta. Godt å få litt bank i mai, så skal vi nok ta dere til vinteren 😉

Gutta krutt! Klar for "sommerjobb" som skiløpere.

Gutta krutt! Klar for “sommerjobb” som skiløpere.

22.-26. mai. Pinsesamling på toppidrettssenteret i Oslo. Tar vi med vår egen Eirik Sverdrup Augdal var totalt 5 verdensmestere med, 2 av dem regjerende fra 2015. Vi blir superinspirert og ikke minst trygge på vårt opplegg når vi får både tommel opp og deltakelse på økter av Anders Gløersen og Astrid Uhrenholdt Jacobsen. Rå samling der vi trente med flotte folk fra Heming, Kjelsås, Veidekke Oslofjord med mer.

Oppsummering av mai: Kritisk, kaldt, trivelig!

Oppsummering av mai: Kritisk, kaldt, trivelig!

Uka etter pinse tok vi årets første runde med testing i lab. De med overskudd testet godt til å være i mai, de med eksamener fikk litt utslag av det. Like greit å få det svart på hvitt!

I juni står Oslo Skishow på planen for to stk, samt samling på Sognefjellet og Skeikampen. Den 22. juni blir det også reprise av økta vi hadde 18. mai. Kanskje det er vår tur til å gi litt bank da?

Alle er i alle fall friske og raske, og vi gleder oss til å øke innsatsen litt på treninga. Noen får en etterlengtet sommerferie allerede den 9. juni da siste eksamen foregår. So far so good! 😀

Skrevet av:

Eivind Warlo

Født: 21.05.83

Utdannet fra Norges Idrettshøgskole. Fullførte mitt Masterstudium der i 2008. Har 15 års trenererfaring fra 8-årsklassen og opp til senior elite. Medlem av Kjelsås IL, og har praktisert trenergjerningen i Kjelsås Langrenn fra 2004 til 2012. Opprinnelig Brandbugutt. Var aktiv skiløper i barne- og juniorårene.