Oppsummering av samling på Sognefjellet

Publisert 14.06.2015 | Samling

Vi er nå ferdig med en fin mengdesamling på Sognefjellet og vender nesen mot en sommer med mye bra trening. Neste gang teamet samles er i Tønsberg 20-25 juli, samlingen i Tønsberg er åpen så her kan alle bli med oss å trene! Det blir en samling med flere hardøkter og fine rulleskiturer i Tønsberg-området.

Den siste delen av samlingen på Sognefjellet har vi hatt flere fine langturer. I tillegg hadde vi et testløp klassisk på torsdag hvor guttene gikk 2 runder og jentene gikk 1 runde. Her var Johan Hoel og Emilie Kongsten sterkest i det som viste seg å bli en real kraftanstrengelse med kraftig vind og lite sikt.

SAM_0712

Team Veidekke Oslofjord 2015/16

 

Samlingen har bestått av skitesting for de fleste løperne  på laget og her har Tobias Dahl Fenre (Fischer Norge), Trond Wiggo Hagen (Wax Manager) og Aabol gjort en kjempejobb med plukking, prepping og testing av ski. Vi har funnet flere godpar til vinteren takket være disse gutta!

 

SAM_0697

Tobias og Trond Wiggo tar seg en pust i bakken mellom slagene.

 

Vi avsluttet samlingen lørdag formiddag med en duathlonøkt i strålende solvær og kunne reise hjem med mange timer i boka, solbrune ansikter (noen brente), nye godpar og gode minner. Skuffelsen over hvit fisk istedenfor taco fredag kveld gikk fort over da vi kjørte innom Bakeriet i Lom på veien hjem.

 

Søndag formiddag hadde Eirik Mysen og jeg teknikktrening på rulleski med unge og lovende løpere i Oseberg Skilag. Dobbeløkt med pizza og saft mellom øktene stod på programmet, takk til alle som stilte opp! Det gror godt Vestfold.

Gruppebilde av gjengen fra Oseberg som deltok på økta.

Gruppebilde av gjengen fra Oseberg som deltok på økta.

Takk for en bra samling!

 

Skrevet av:

Aksel Rosenvinge

Team: Team Veidekke Oslofjord

Født: 03.09.95

Vokst opp på Nøtterøy med en aktiv familie og kort vei til skog, fotballbane, friidrettsbane og badestrand. Spilte mye fotball på sommerstid tidlig i tenårene, men valgte i 15 års alderen å fokusere 100% på langrenn.

Helt fra jeg startet med langrenn har jeg hatt faren min Erik Rosenvinge som trener, noe som fungerer bra og har resultert i topp nasjonale og internasjonale resultater.

Jeg er veldig fornøyd med å være en del av Oslofjord denne sesongen og tror vi kommer til å plassere oss høyt på resultatlistene til vinteren!