Sognefjellet – Skigåing, lagbilder og topptur

Publisert 18.06.2015 | Samling

Sesongens samling nummer to er unnagjort. Laget har hatt en suveren uke på Sognefjellshytta hos Råmund og co. Mange kilometer på ski er tilbakelagt, mye filming og teknikkarbeid. For min del som trener er det viktig å komme tidlig på ski med hele laget. Det er nye løpere i år som jeg aldri har sett gå på ski før, og i mine øyne er ikke ski og rulleski helt det samme. For meg er rulleski er veldig veldig god imitasjonstrening for langrenn på snø. Da er det fint å dra til fjells i juni for å oppdage elementer å arbeide med gjennom sommeren. Neste gang vi skal på ski sammen blir ikke før i september, inni en tunnel i Sverige. Da blir moro å se om det er noen utvikling siden juni.

Jeg ble dessverre forkjølet og deltok bare på deler av samlingen. Med hjelp av Torstein Bakkene Løksa (assistent og fysio), og selvstendige seniorutøvere  sier rapportene at samlingen var god! Det verste for min del var vel nesten å gå glipp av toppturen til Fanaråken, men det er jo ikke 100% jobbrelatert, så det har jeg ikke sagt… 😉

Jeg har også tatt litt lagbilder av løperne nå da alle var samlet og med nye flotte klær og briller. Ikke alle bilder blir som planlagt. Her er et glimt “behind the scenes”! Flotte og gøyale bilder synes nå jeg. Enjoy!! 🙂

Skrevet av:

Eivind Warlo

Født: 21.05.83

Utdannet fra Norges Idrettshøgskole. Fullførte mitt Masterstudium der i 2008. Har 15 års trenererfaring fra 8-årsklassen og opp til senior elite. Medlem av Kjelsås IL, og har praktisert trenergjerningen i Kjelsås Langrenn fra 2004 til 2012. Opprinnelig Brandbugutt. Var aktiv skiløper i barne- og juniorårene.