Spa, bading, sol og god mat.

Publisert 29.06.2015 | Ukategorisert

Da er det sommerferietid, og den siste uka har vi ladet opp til ferien med spa, bading og god mat på Skeikampen.

Ok, da. Vi har trent over 20 timer også, 3 hardøkter, 1 spenstøkt (som alle ble støle av), hurtighet har vi hatt, på to økter rundet vi 3 timer og alt er ved det normale. Det normalt gode altså. I dag 29. juni klokker vi inn likt med skjemaet vi la i starten av mai. Alle har trent veldig godt i vårsesongen, og nå får alle muligheten til å ha fullt fokus på seg selv de neste 5 ukene. Skal du bli god på ski må du lære å styre treningshverdagen din veldig godt selv, hver eneste sommer får vi en real test på det!

Mari viser seg fram som en maskin om dagen!

Mari viser seg fram som en maskin om dagen!

Jentene gjør seg kjent med veien mellom Svingvoll og Skei... :-D

Jentene gjør seg kjent med veien mellom Svingvoll og Skei… 😀

Fram til vi sees igjen 3. og 4. august, drar noen til alpene, noen ferierer hjemme eller på hytta. Det er en kunst å sette sammen trening og hvile optimalt i løpet av feriemåneden, da hverdagen forandres fra det normale til feriemodus. Familie og venner skal ha sitt, det er et viktig poeng å ha tid til seg selv og til å oppleve litt andre ting enn rulleskiløyper, styrkerom og myrløping. I tillegg er kanskje juli den måneden man planlegger mest trening, for da har man jo fri fra skole og andre hverdagsplikter.

Rookie of the year blant gutta, Eirik med fullt fokus på hurtighetsøkt!

Rookie of the year blant gutta, Eirik med fullt fokus på hurtighetsøkt!

Stay tuned på www.teamveidekke.no/innlandet og følg med på hvordan det går før vi starter opp igjen med fellesopplegget i august.

Vanvittig flott løpsterreng på Skeikampen. Velg mellom myr, skog, fjell vei, lyng, beitemark osv...

Vanvittig flott løpsterreng på Skeikampen. Velg mellom myr, skog, fjell vei, lyng, beitemark osv…

Skrevet av:

Eivind Warlo

Født: 21.05.83

Utdannet fra Norges Idrettshøgskole. Fullførte mitt Masterstudium der i 2008. Har 15 års trenererfaring fra 8-årsklassen og opp til senior elite. Medlem av Kjelsås IL, og har praktisert trenergjerningen i Kjelsås Langrenn fra 2004 til 2012. Opprinnelig Brandbugutt. Var aktiv skiløper i barne- og juniorårene.