Film fra Livigno og Davos!

Publisert 25.07.2015 | Film

På torsdag kom jeg hjem fra 20 dager i tynn luft. I juli har jeg vært to uker i Livigno og en uke i Davos. Fantastiske forhold og helt utrolig vær! Jeg skjønner at mange skiløpere reiser tilbake hit, og jeg kan også anbefale det på det sterkeste. Juli kunne ikke blitt bedre!

Hviledagen i går ble brukt til å lære seg iMovie. Fikk låne med meg lagets GoPro til høyden, så da måtte jeg nesten filme litt! Resultatet ser dere nedenfor. Anbefaler full HD!

// Murud

 

Skrevet av:

Thea Krokan Murud

Team: Team Veidekke Innlandet

Jeg er 23 år, bor på Lillehammer, satser langrenn 100% og trives veldig godt med det! Har gått på NTG Lillehammer i 3 år og konklusjonen er at det ikke finnes noe bedre sted å satse langrenn. Går inn i mitt fjerde år som senior, trives godt på Team Veidekke Innlandet.