God sommer!

Publisert 07.07.2015 | Ukategorisert

11325444_798845713556855_204647325_nHeisann!

Her kommer mitt første innlegg på denne siden. Selv om været her på nordvestlandet tilsier noe annet, viser kalenderen i dag 7.juli. Det betyr at vi langrennsløpere har tilbakelagt godt over to måneder med trening siden oppstarten 1.mai. Siden den gang har jeg fått trent bra, hatt fire eksamener på skolen, vært på tre samlinger med Team Veidekke Innlandet og reist på sommerferie hjem til Molde. I løpet av de tre samlingene vi har hatt i Oslo, på Sognefjellet og på Skeikampen har vi trent bra sammen og blitt en sammenspleiset gjeng. Det er gøy å få være en del av et lag med så mange gode skiløpere!

 

IMG_2601

Den første uka i Molde jobbet jeg som instruktør på friluftskole for barn i alderen 10-12 år. Uka bestod av klatring(sikring), padling, sykkelturer, fisking, fjellturer og overnatting i telt. Med andre ord en sommerjobb jeg stortrives med. I løpet av uka pådro jeg med også en liten forkjølelse, som i skrivende stund er i ferd med å slippe taket. Når den tid kommer er jeg klar for å ta på med regnjakka og starte på igjen der jeg slapp i starten av forrige uke.

IMG_2650

Resten av sommerferien tilbringes stort sett hjemme i Molde og på hytta på Oppdal sammen med familien. Det blir selvfølgelig også tid til venner, fotballkamper og fjellturer. I slutten av juli går turen sørover mot Lysebotn og Sandnes for å delta i Blinkfestivalen. Deretter starter hele teamet opp igjen på Venabygdsfjellet i starten av august.

God sommer! 🙂

Skrevet av:

Mari Støen Gussiås

Født: 14.02.94

Født på Kongsvinger og oppvokst i Molde. Har vært veldig aktiv gjennom oppveksten, og har blant annet drevet med fotball, orientering og skiskyting. Jeg flyttet til Lillehammer da jeg var 16 år for å begynne på skiskytterlinja på NTG. Etter videregående la jeg børsa på hylla, og har siden den gang satset fullt på langrenn. Ved siden av satsingen studerer jeg økonomi på Høgskolen i Lillehammer, og blir ferdig med bachelorgrad der i løpet av året.