Sommerhilsen fra Nord-Østerdalen!

Publisert 12.07.2015 | Ukategorisert

FullSizeRender

Fellesferien er godt i gang og sommeren har begynt å vise seg fra sin beste side i store deler av landet, selv om vi i Nord-Østerdalen henger litt etter (heldigvis er vi ikke alene om det har jeg forstått)…

Sommerferien min startet jeg med å være skiinstruktør på Arken/Reistad sommerskiskole på Beitostølen 21.-25.juni. Der hadde vi samlet nærmere 30 av landets håpefulle 02’ere til mye og hard trening. Det skal sies at utøverne var ganske så slitne den siste dagen, men til tross for det så virket det som om alle var veldig fornøyde med opplegget.
Da jeg var ferdig på Beitostølen reiste jeg rett over til Dalseter i Espedalen for å være instruktør på Skisports sommerskiskole, som i år hadde 30-års jubileum. Der ble det også nedlagt store mengder trening på utøverne, og også en del på oss trenere. Der fikk undertegnede blant annet kjørt seg skikkelig på staketestløp, langturer og fartsfylte hardøkter. På Dalseter er det bestandig stas å være trener og jeg gleder meg allerede masse til neste år!

Akkurat nå befinner jeg meg hjemme i Nord-Østerdalen, nærmere bestemt Tynset Åsan, hvor familien har seter. Her har jeg tenkt å være i hele Juli og nå er fokuset på å trene meg selv. Her har vi verken  TV eller innlagt vann, men med så flotte treningsmuligheter, samt ypperlige forhold for å koble ut og lade opp batteriene, er det ikke noe problem. Da får jeg ekstra tid til å pleie meg selv, legge ned mye god trening og kose meg! I slutten av Juli får jeg besøk av blant annet jentene jeg var på juniorlandslaget med i fjor. Da ligger det an til bra matching på øktene, flere kortspilldueller, bading, peiskos, latter og moro, og DET ser jeg virkelig fram til!

Neste samling med teamet blir på Venabygdsfjellet på starten av August. Den kommer til å bli lang og hard, i tillegg til at vi skal gjennomføre noen tester på Lillehammer. Derfor er det ekstra viktig å stille med overskudd, så nå skal jeg virkelig nyte ukene i forveien slik at jeg er fullt restituert, og fit for fight til å ta fatt på høsten.

Fortsatt riktig god sommer til dere alle! 🙂

Skrevet av:

Magni Smedås

Team: Team Veidekke Innlandet

Født: 17.06.95

Ei blid og omgjengelig jente som ble født i full fart i familiebilen på tur til Ullevål Sykehus, men som er oppvokst i fjellbygda Dalsbygda. Jeg hadde min første skitur rundt blokka vår i Oslo da jeg var to år gammel og har gått på ski siden det. Jeg går for moderklubben IL Nansen, men har de siste fire årene gått på skole og bodd i Meråker.
Til høsten fortsetter jeg i Meråker der jeg skal studere grunnfag idrett,
noe som gir meg muligheten til å satse fullt og helt, samtidig som jeg studerer.
Jeg er utrolig takknemlig for å få lov til å være en del av Team Veidekke Innlandet 15/16 og ser virkelig fram til å trene med denne herlige gjengen!