Tønsberg-samling 2015

Publisert 26.07.2015 | Ukategorisert

Tønsberg-samlingen ble som året før veldig vellykket. I år hadde vi mange løpere som var med hele veien, blant annet 4-5 løpere fra Heming + juniorer og seniorer fra forskjellige klubber rundt om i regionen. I tillegg kom det flere med på enkelte økter. På stakeintervallen vi hadde var vi ca. 25 stykker!

 

 

SAMSUNG CSC

Mange med på stakeøkt

 

 

 

I tillegg til all treninga hadde vi en alternativ økt torsdag ettermiddag. Vi tok båt til Østre Bolærne, en av mange øyperler i Tønsberg-skjærgården, i Oslofjorden. Må jo tross alt leve opp til navnet vårt noen ganger;) På Bolærne spilte vi fotball og volleyball. Konkurranseinstinktet fra skiløypa tok vi med oss i ballspillet, og lagene var Oslofjord mot “Indre Oslofjord”. Oslofjord gikk av med seieren i både fotball og volleyball 😉

SAMSUNG CSC

Stor prestisje

SAMSUNG CSC

18 grader i vannet. Dårlig til Tønsberg-sommer å være 😉

SAMSUNG CSC

#Trivsel

 

Vi hadde også  med noen av Norges beste skiløpere med på deler av samlingen. Sjur Røthe og Astrid Uhrenholdt Jacobsen stilte på testløpet, og begge vant. I tillegg var Anders og Jørgen Aukland med og staket testløpet. Kan melde om at Anders ikke er satt noe som helst tilbake på grunn av skaden han pådro seg i våres, han staka fort enkelt og greit! Se egen sak fra testløpet her: Testløp Slagendalen

Flere bilder fra samlingen finner du her :Bilder Tønsberg-samling

Allerede på onsdag reiser Johan, Aksel, Sindre Hammerlund og undertegnede vestover mot Lysebotn og Blinkfestivalen. Blir artig. Følg med på Facebook for oppdateringer underveis!

Skrevet av:

Eirik Mysen

Født: 06.06.93

Kommer fra den relativt snøfattige øya Nøtterøy rett ved Tønsberg i Vestfold.  I barndommen var det fotball og løping på sommeren, og ski på vinteren, før det etterhvert helte mer og mer mot ski på heltid.  Satser nå 100 % på ski, og ved siden av skisatsingen studerer jeg Kybernetikk og Robotikk (sivilingeniør) på NTNU på deltid.  Er også svak for løping, så tar med meg alt fra baneløp til motbakkeløp i barmarksesongen.  Sammen med Palm er undertegnede de mest “erfarne” Oslofjord-løperne. Satser på at fremgangen jeg har hatt i Oslofjord fortsetter i samme stil!