Fellessamling på Geilo

Publisert 29.08.2015 | Ukategorisert

Sammen med de andre Veidekke-lagene og Rekruttlandslaget har vi denne uken oppholdt oss på Vestlia Resort på Geilo, hvor vi har fått gjennomført mye god trening. En variert samlingsplan som inneholdt bla. elghufs, styrke, et par rolige 3 timers-turer på fjellet samt en sprintøkt. I tillegg andre aktiviteter i form av fotball og en bowlingkonkurranse lagene i mellom. Til tross for litt ”tjuvtrening” fra vår side med bowling på oppstartssamlingen i Tr.heim tidligere i år, havnet vi trønderne på nedre del av lista… Så her er det bare hjem å trene, slik som på alt annet. Likevel tror vi at vi også var med å bidra og gi de andre litt konkurranse på økter. Det er ingen tvil om at det trenes veldig bra rundt om i hele landet. Ikke bare fikk vi møtt og blitt bedre kjent med utøvere å trenere på de andre lagene, samarbeidspartnere var også på plass: Bjørn Dæhlie og Veidekke. Takk for at dere er med oss på laget og bidrar til at vi skal nå våre mål som langrennsløpere.

Takk til Veidekke-lagene og rekrutt for en bra samling. Nå venter noen rolige dager, før vi trener et par uker hver for oss frem til neste samling som finner sted i Vålådalen den 13.-18.september. Før den tid skal vi imidlertid gjennom litt testing i Granåsen, hvor bla. status på oksygenopptak skal sjekkes.

ps! Vi har nå fått oss bruker på instagram, følg oss på @teamveidekketrondelag 🙂

11939176_10152976458101993_1451253008_o

Berit Mogstad

Skrevet av:

Berit Mogstad

Team: Team Veidekke Midt-Norge

Født: 28.06.93

Oppvokst på gård i Surnadal på Nordmøre. Ble introdusert for langrenn i tidlig alder, og representerte hjemklubben Surnadal IL frem til jeg ble senior og byttet over til Strindheim IL. Har tilbrakt de siste 7 årene i Meråker, hvorav 4 år på Meråker VGS. De siste 3 årene har jeg kombinert studier ved Nord Universitet avd. Meråker samtidig som jeg har satset på idretten.

Siste artikler fra Berit