Klar og kald kveldsluft…

Publisert 30.08.2015 | FilmTrening

Kjenner du den du også? Nå blir det omsider skikkelig mørkt om kvelden, lufta har blitt litt kaldere og klarere, selvom sommervarmen er fortsatt der på dagen. På tirsdag skriver vi 1. september, og da har høsten offisielt ankommet.

Selv om jeg “bare” er trener kjenner jeg på en motivasjon som er større enn noen gang! Jeg er sikker på at årets utgave av Team Veidekke Innlandet er det sterkeste laget jeg noen gang har vært med i. Samtidig tenker jeg at langrenn i seniorklassen i Norge nok aldri har holdt et høyere nivå. På Team Veidekke Region totalt er det 48 løpere (hvis jeg ikke tar feil) på NSF Rekrutt 11 stykker, og på de øvrige seniorlandslagene 24 stykker. I tillegg er det mange gode eliteløpere på andre kommersielle lag. Alle disse har nok mål og delmål om å få gå konkurranser i verdenscupen.

Eivind og Emil deler kapteinsrollen denne sesongen. Begge var på pallen i Skandinavik cup i fjorårets sesong.

Eivind (til høyre) og Emil deler kapteinsrollen i år. Begge var på pallen i Skandinavisk cup i fjorårets sesong.

Vi mener selv på TVI at vi så langt har gjort en helt optimal jobb (ellers ville vi gjort noe annerledes), og vi er akkurat der vi vil være! Høsten 2015 møter vi med felles mål om videreutvikling, individuelt og sammen. Mellom oss og sesongstarten på Beitostølen den 13. november gjenstår bare fire treningssamlinger, 75 treningsdager alt i alt, men uttallige muligheter til å gjøre de riktige valgene. Skal man bli best må man trene best!! Vi bobler over av motivasjon, og vi vil gjøre alt vi kan for å bruke den riktig!

Denne lille filmen inneholder for oss 5:56 minutter ren inspirasjon og motivasjon. Len deg tilbake og nyt god musikk og flotte bilder. La deg bli inspirert! Å være toppidrettsutøver er å være i konstant endring, de aller beste er de som i størst grad endrer seg til det bedre…

Mellingsater

Mari vant sitt kvartfinaleheat i Verdenscupen på Lillehammer i desember. I år har vi lagt lista ennå høyere…

Skrevet av:

Eivind Warlo

Født: 21.05.83

Utdannet fra Norges Idrettshøgskole. Fullførte mitt Masterstudium der i 2008. Har 15 års trenererfaring fra 8-årsklassen og opp til senior elite. Medlem av Kjelsås IL, og har praktisert trenergjerningen i Kjelsås Langrenn fra 2004 til 2012. Opprinnelig Brandbugutt. Var aktiv skiløper i barne- og juniorårene.